03 okt 2015 12:19

03 okt 2015 13:08

Singelolycka på 49:an

UPPDATERAD: En person skadades lindrigt vid en singelolycka på riksväg 49 strax utanför Tibro på lördagsförmiddagen.

Olyckan skedde vid lunchtid när en bilist av okänd anledning körde av vägen och brakade rakt igenom viltstängslet utmed 49:an i närheten av Piggatirpskorset. Den manlige föraren var ute ur bilen strax efter olyckan men klagade på nacksmärtor och fördes till sjukhus i ambulans med befarade lindriga skador.

- Det rör sig inte om några livshotande skador, uppger Per-Erik Thyberg, inre befäl vid räddningstjänsten östra Skaraborg.

Framkomligheten på olycksplatsen var under en dryg timme begränsad.

Olyckan skedde vid lunchtid när en bilist av okänd anledning körde av vägen och brakade rakt igenom viltstängslet utmed 49:an i närheten av Piggatirpskorset. Den manlige föraren var ute ur bilen strax efter olyckan men klagade på nacksmärtor och fördes till sjukhus i ambulans med befarade lindriga skador.

- Det rör sig inte om några livshotande skador, uppger Per-Erik Thyberg, inre befäl vid räddningstjänsten östra Skaraborg.

Framkomligheten på olycksplatsen var under en dryg timme begränsad.