08 okt 2015 12:29

08 okt 2015 12:29

Stark insats av Anton i kroppsbyggartävling

seger

Den tidigare eleven på Fågelviksgymnasiet i Tibro Anton Jakobsson kom trea i klassen -70 kilo i helgens bodybuilding-SM i Västerås.

Hans första seniortävling. Anton studerade tidigare på motocrossgymnasiet men skador satte stopp för den satsningen och han började träna på gym. Han bestämde sig då för att sadla om och tävla i bodybuildning.

I slutet av 2014 vann han Luciapokalen som räknas som SM-kval. I år blev han trea i svenska mästerskapen i Västerås och har med det gått från ingenting till att bli en av de bästa i Sverige inom bodybuilding i sin viktklass. Fitness/bodybuilding är en stor växande trend och Antons nya dröm är att bli proffs.

Hans första seniortävling. Anton studerade tidigare på motocrossgymnasiet men skador satte stopp för den satsningen och han började träna på gym. Han bestämde sig då för att sadla om och tävla i bodybuildning.

I slutet av 2014 vann han Luciapokalen som räknas som SM-kval. I år blev han trea i svenska mästerskapen i Västerås och har med det gått från ingenting till att bli en av de bästa i Sverige inom bodybuilding i sin viktklass. Fitness/bodybuilding är en stor växande trend och Antons nya dröm är att bli proffs.