12 okt 2015 18:13

12 okt 2015 18:13

Erfaren chaufför höll föredrag

INFORMERADE

Transportprogrammet på Fågelviksgymnasiet fick under fredagen lyssna till ett föredrag av utlandschauffören Lars Börjesson. Under de senaste åtta åren har han arbetat som chaufför för Husqvarna Racing Team.

Börjesson gjorde eleverna på transportprogrammet uppmärksamma på skillnaderna mellan att arbete som lastbilschaufför i Sverige och i utlandet, dels kring färjetransporter, polisers beteende och reglers tillämpning.

Transportprogrammet på Fågelviksgymnasiet fick under fredagen lyssna till ett föredrag av utlandschauffören Lars Börjesson. Under de senaste åtta åren har han arbetat som chaufför för Husqvarna Racing Team.

Börjesson gjorde eleverna på transportprogrammet uppmärksamma på skillnaderna mellan att arbete som lastbilschaufför i Sverige och i utlandet, dels kring färjetransporter, polisers beteende och reglers tillämpning.