15 okt 2015 17:13

15 okt 2015 17:14

Biblioteket stänger och renoveras

Mellan vecka 47 och vecka 4 kommer biblioteket på gymnasiegatan att vara stängt, vilket beror på en omfattande renovering.

Under perioden ska det läggas nya golv på undervåningen i byggnaden. Det kommer att bli en helt ny barnavdelning och skapas ett rum som ska kunna användas till sagostunder. Möblerna kommer att bytas ut och de olika avdelningarna flyttas.

Belysningen kommer att bytas ut till mer miljömedvetna alternativ.

 

 

 

 

Under perioden ska det läggas nya golv på undervåningen i byggnaden. Det kommer att bli en helt ny barnavdelning och skapas ett rum som ska kunna användas till sagostunder. Möblerna kommer att bytas ut och de olika avdelningarna flyttas.

Belysningen kommer att bytas ut till mer miljömedvetna alternativ.