16 okt 2015 12:33

16 okt 2015 12:33

Vattenläcka i Tibro lagas på måndag

Tibro drabbades på torsdagskvällen av en större vattenläcka och många fick dåligt tryck i sina kranar.

Läckan är lokaliserad till en huvudledning i Kvarnhagen och kommer att repareras på måndag. ”Efter cirka en timma kunde vi lokalisera vattenläckan till en huvudledning under en gångväg i Kvarnhagen. Vi ringade in den genom att stänga av ventiler och då fick de flesta tillbaka sitt normala vattentryck”, skriver Tibro kommun på sin hemsida.

 

Läckan är lokaliserad till en huvudledning i Kvarnhagen och kommer att repareras på måndag. ”Efter cirka en timma kunde vi lokalisera vattenläckan till en huvudledning under en gångväg i Kvarnhagen. Vi ringade in den genom att stänga av ventiler och då fick de flesta tillbaka sitt normala vattentryck”, skriver Tibro kommun på sin hemsida.