22 okt 2015 17:33

22 okt 2015 17:33

Konserten drog fullsatt hus

FORUM: Hyllningskonsert till Frank Sinatra

Bohuslän Big band höll tillsammans med Erik Gullbransson en hyllningskonsert till Frank Sinatra i Forum inför fullsatta läktare.

Storbandet som leddes av Erik Gullbransson klev vid sjutiden ut på scenen för två timmar med förstklassig jazz inför storpublik. Frank Sinatra skulle i år ha fyllt 100 år och därför hölls denna hyllningskonsert med Sinatralåtar och originalverk från bland andra Nelson Riddle.

Erik Gullbransson beskriver Sinatra som en av de mest berömda och framgångsrika musikerna genom tiderna. Bandet drog igång i ett högt tempo och överväldigade lyssnarna med sina svängiga melodier. Gullbransson stod för sången och delade med sig av historier bakom låtarna och förgyllde upplevelsen ännu mer med sin humor.

Ett och annat solo bjöds också under kvällen och musikerna fick fasta applåder från åhörarna. Efter en timmes spelning kunde de närvarande köpa fika från klass fem från Ransbergskolan innan det var dags för bandet att fortsätta att spela.

Storbandet som leddes av Erik Gullbransson klev vid sjutiden ut på scenen för två timmar med förstklassig jazz inför storpublik. Frank Sinatra skulle i år ha fyllt 100 år och därför hölls denna hyllningskonsert med Sinatralåtar och originalverk från bland andra Nelson Riddle.

Erik Gullbransson beskriver Sinatra som en av de mest berömda och framgångsrika musikerna genom tiderna. Bandet drog igång i ett högt tempo och överväldigade lyssnarna med sina svängiga melodier. Gullbransson stod för sången och delade med sig av historier bakom låtarna och förgyllde upplevelsen ännu mer med sin humor.

Ett och annat solo bjöds också under kvällen och musikerna fick fasta applåder från åhörarna. Efter en timmes spelning kunde de närvarande köpa fika från klass fem från Ransbergskolan innan det var dags för bandet att fortsätta att spela.