22 okt 2015 15:35

23 okt 2015 15:35

Skådespelare berättar spökhistorier

INREDIA

Skådespelaren, regissören och teaterpedgogen Ingemar Carlehed kommer till Inredia på onsdag kväll för att berätta spökhistorier av bland andra Edgard Allan Poe. Han har varit verksam vid Göteborgs stadsteater i mer än 30 år ocht konstnärlig ledare för Hallandsteatern i fem år samt för scenframställningen vid Skara skolscen i ett 10-tal år. Carlehed är en välkänd radioröst genom sina hundratals uppläsningar för Sveriges radio.

Skådespelaren, regissören och teaterpedgogen Ingemar Carlehed kommer till Inredia på onsdag kväll för att berätta spökhistorier av bland andra Edgard Allan Poe. Han har varit verksam vid Göteborgs stadsteater i mer än 30 år ocht konstnärlig ledare för Hallandsteatern i fem år samt för scenframställningen vid Skara skolscen i ett 10-tal år. Carlehed är en välkänd radioröst genom sina hundratals uppläsningar för Sveriges radio.