24 okt 2015 06:00

24 okt 2015 06:00

På väg mot höstlovet och Ullared

HÖSTLOV: De ungdomsansvariga har fixat resor

Nu hägrar nästa veckas höstlov för många skolungdomar. Tibro kommun och Ungdomsgruppen Hjo-Ti-Borg har som vanligt laddat upp med ett knippe kul aktiviteter.

På måndag blir det Ullaredsresa, på tisdag aktivitetsdag i Hjo med klätterväg och på torsdag en resa till Boda Borgs kluriga banor i Karlskoga. Till halloween är deras banor förstås lite extra läskiga.

Rätt kul

Höstlovet ser med andra ord ut att kunna bli rätt kul om man är bosatt i Tibro, Hjo eller Karlsborg. De tre kommunerna samarbetar som vanligt om bussarna till en del aktiviteter bland annat till Boda Borg.

Resan till Ullared på måndag går på tvåhundra kronor, bussen till Hjo trettio alternativt fyrtio kronor beroende på om man har ett antirök- och snuskort och resan till Boda Borg i Karlskrona 300 eller 320 kronor beroende på kortinnehav.

Tibros fritidsledare Helen Axelsson, Robin Ekman och Veronika Brinkenberg hoppas att Tibros kvot av platser ska bli fullbokade till exempelvis Boda Borg.

– I dag är det nästan fullt i bussen. Vi har kvällen kvar på Ungdomens hus så det blir säkert fullt.

På måndag blir det Ullaredsresa, på tisdag aktivitetsdag i Hjo med klätterväg och på torsdag en resa till Boda Borgs kluriga banor i Karlskoga. Till halloween är deras banor förstås lite extra läskiga.

Rätt kul

Höstlovet ser med andra ord ut att kunna bli rätt kul om man är bosatt i Tibro, Hjo eller Karlsborg. De tre kommunerna samarbetar som vanligt om bussarna till en del aktiviteter bland annat till Boda Borg.

Resan till Ullared på måndag går på tvåhundra kronor, bussen till Hjo trettio alternativt fyrtio kronor beroende på om man har ett antirök- och snuskort och resan till Boda Borg i Karlskrona 300 eller 320 kronor beroende på kortinnehav.

Tibros fritidsledare Helen Axelsson, Robin Ekman och Veronika Brinkenberg hoppas att Tibros kvot av platser ska bli fullbokade till exempelvis Boda Borg.

– I dag är det nästan fullt i bussen. Vi har kvällen kvar på Ungdomens hus så det blir säkert fullt.