02 nov 2015 13:26

02 nov 2015 13:26

Från Kyrkefalla kyrka till Kronkvarn

HÖRNEBO: Fotoutställning hos SA Möbler

Kommande lördag visar Kyrkefalla hembygdsförening gamla bilder som ger besökaren en liten vandring genom Hörnebos intressanta historia. Utställningen är på SA Möbler i Hörnebo.

Bilderna har samlats in från privatpersoner och från Tibro museum. Fina människor från förr, gamla verkstäder samt snickarlag, matserveringar och miljöbilder. Även bilder på fotbollslag finns med i utställningen, bilder som visar att Hörneboborna i alla tider varit engagerade i fotboll.

– Vi hoppas att många vill komma och dela med sig av sina minnen om Hörnebo, säger Kyrkefalla hembygdsförenings Birgitta Hammar.

Bilderna har samlats in från privatpersoner och från Tibro museum. Fina människor från förr, gamla verkstäder samt snickarlag, matserveringar och miljöbilder. Även bilder på fotbollslag finns med i utställningen, bilder som visar att Hörneboborna i alla tider varit engagerade i fotboll.

– Vi hoppas att många vill komma och dela med sig av sina minnen om Hörnebo, säger Kyrkefalla hembygdsförenings Birgitta Hammar.