09 nov 2015 12:58

09 nov 2015 12:58

Succékväll i Tibroparken

TIBRO: Över 600 rockade loss

The Hubcaps tillsammans med The Fastback bjöd under lördagskvällen upp till dans i Tibroparken och de drygt 600 besökarna kunde bugga loss till svängig rockabillymusik med inslag av ståbas.

Utanför parken stod raggarbilarna parkerade och inne på dansgolvet var det full fart med buggande danspar. Framför scenen stod flera personer och diggade den livliga musiken som de båda banden bjöd på.

Stämningen var på topp hos gamla som unga och alla hade trevligt både på dansgolvet, i cafeterian och uppe på scenen.

Skönt vara tillbaka

– Vad skönt det är att vara tillbaka i Tibro, utbrast sångaren i The Fastback Teddie Ericsson, som fick de flesta att dansa loss när bandet framförde Jerry Williams låt I Can Jive.

Bandet som under drygt en timme bjöd på låtar från sin repertoar där de spelar 75 procent eget och 25 procent covers lämnade vid elvatiden över till The Hubcaps att inta scenen. Trion spelar även de en blandad repertoar med egna som andras låtar.

Inför kvällen var det strax över 300 personer anmälda men parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvist förväntade sig att ännu mer skulle ansluta sig under kvällen och att besöksantalet skulle fördubblas.

– Det kommer fylla på hela tiden, förklarade Sven-Inge som när kvällen var slut jublande glad kunde notera 626 betalande gäster.

Utanför parken stod raggarbilarna parkerade och inne på dansgolvet var det full fart med buggande danspar. Framför scenen stod flera personer och diggade den livliga musiken som de båda banden bjöd på.

Stämningen var på topp hos gamla som unga och alla hade trevligt både på dansgolvet, i cafeterian och uppe på scenen.

Skönt vara tillbaka

– Vad skönt det är att vara tillbaka i Tibro, utbrast sångaren i The Fastback Teddie Ericsson, som fick de flesta att dansa loss när bandet framförde Jerry Williams låt I Can Jive.

Bandet som under drygt en timme bjöd på låtar från sin repertoar där de spelar 75 procent eget och 25 procent covers lämnade vid elvatiden över till The Hubcaps att inta scenen. Trion spelar även de en blandad repertoar med egna som andras låtar.

Inför kvällen var det strax över 300 personer anmälda men parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvist förväntade sig att ännu mer skulle ansluta sig under kvällen och att besöksantalet skulle fördubblas.

– Det kommer fylla på hela tiden, förklarade Sven-Inge som när kvällen var slut jublande glad kunde notera 626 betalande gäster.