09 nov 2015 12:59

09 nov 2015 12:59

Tibroåkare i Stjärntävling

LÄCKÖSTJÄRNAN

Sju av Tibro Konståkningsklubbs yngsta tävlingsåkare deltog i helgen i Lidköpings Stjärntävlingen Läcköstjärnan med cirka 90 deltagare. I Minior C-klass segrade Tea Matesa Eriksson efter en fin insats i sitt program. I samma klass placerade sig Wilma Svensson som fyra och Liss Gloudeman femma. I Ungdom C1 kom Ida Hallgren sjua och i Ungdom C4 blev Wilma Jonsson fyra, Naomi Lundgren femma och Ella Alin sexa. Lidköpings KK firar i år 50 år som förening och bjöd på en fint arrangerad tävling där Tibroåkarna i konkurrens med konståkare från bland annat Jönköping, Borås och Lidköping bjöd på fina isprestationer.

Sju av Tibro Konståkningsklubbs yngsta tävlingsåkare deltog i helgen i Lidköpings Stjärntävlingen Läcköstjärnan med cirka 90 deltagare. I Minior C-klass segrade Tea Matesa Eriksson efter en fin insats i sitt program. I samma klass placerade sig Wilma Svensson som fyra och Liss Gloudeman femma. I Ungdom C1 kom Ida Hallgren sjua och i Ungdom C4 blev Wilma Jonsson fyra, Naomi Lundgren femma och Ella Alin sexa. Lidköpings KK firar i år 50 år som förening och bjöd på en fint arrangerad tävling där Tibroåkarna i konkurrens med konståkare från bland annat Jönköping, Borås och Lidköping bjöd på fina isprestationer.