11 nov 2015 17:16

11 nov 2015 17:16

Bollkoll för killar

HP TIBRO: Ny söndagsaktivitet

Nya idrottsaktiviteter startas. HP Tibros Bollkoll – kul med boll för pojkar födda 2009 är en timmas träning i Sporthallens B-hall under tolv söndagar.

Första gången var det genomgång av ordningsregler och hur det kommer att fungerar tillsammans med föräldrar. Killarna gjorde studsutmaningen: hur många gånger man kan studsa bollen utan att ta upp den. Vid det första tillfället höll Marie Påhlsson och Kristian Lagerström i träningen och på sikt hoppas de vara 4-6 föräldrar som hjälps att hjälpa killarna att ha kul med boll.

Första gången var det genomgång av ordningsregler och hur det kommer att fungerar tillsammans med föräldrar. Killarna gjorde studsutmaningen: hur många gånger man kan studsa bollen utan att ta upp den. Vid det första tillfället höll Marie Påhlsson och Kristian Lagerström i träningen och på sikt hoppas de vara 4-6 föräldrar som hjälps att hjälpa killarna att ha kul med boll.