23 nov 2015 17:00

23 nov 2015 17:00

Fälld i Hörnebo och elva meter lång

JULTIDER

Årets stora torggran är fälld i en trädgård i Hörnebo.

Det uppgav manskapet som försiktigt tranporterade den väldiga julgranen från Hörnebo till torget i centrala Tibro.

Den täta Hörnebogranen är rund om magen och drygt elva meter hög och transporterades som sagt med största försiktighet till torget under måndagsförmiddagen. Den får nu fina lampor i sitt väldiga grenverk för att stå ljusklädd och klar till första advent och årets upplaga av publikdragaren Julstämning. Under måndagen var det sol och klarblå himmel, sju minus och lite julkänsla infann sig förstås nu när granen anlänt.

Det uppgav manskapet som försiktigt tranporterade den väldiga julgranen från Hörnebo till torget i centrala Tibro.

Den täta Hörnebogranen är rund om magen och drygt elva meter hög och transporterades som sagt med största försiktighet till torget under måndagsförmiddagen. Den får nu fina lampor i sitt väldiga grenverk för att stå ljusklädd och klar till första advent och årets upplaga av publikdragaren Julstämning. Under måndagen var det sol och klarblå himmel, sju minus och lite julkänsla infann sig förstås nu när granen anlänt.