23 nov 2015 17:47

23 nov 2015 17:47

Glögg på gammalt vis

INREDIA

En av Tibros kandidater till priset Årets rookie 2015 var Matti Kotka, ägare till Tibro öl och vin. Matti gör inte enbart ”Snickareölen”.

Han gör även en ”Snickareglögg” och kommer att medverka med denna under föradventskvällen på Inredia på onsdag. ”Han får vara utomhus med tanke på brandsäkerheten” skrattar krögare Carina Krusell som även bjudit in folklivsforskaren Inger Widhja som förstärker adventskänslan med sina julberättelser.

Han gör även en ”Snickareglögg” och kommer att medverka med denna under föradventskvällen på Inredia på onsdag. ”Han får vara utomhus med tanke på brandsäkerheten” skrattar krögare Carina Krusell som även bjudit in folklivsforskaren Inger Widhja som förstärker adventskänslan med sina julberättelser.