27 nov 2015 11:04

27 nov 2015 11:04

Tibrospelen hela helgen

BORDTENNIS

Denna helg spelas Tibrospelen i bordtennis i Sporthallen i Tibro.

Det är Hörnebo SK bordtennis som arrangerar den 51:a upplagan som kommer att bjuda publiken på SM-status enligt Tibro kommuns hemsida. Av deltagarlistan daterad den 26 november framgår att det var 574 föranmälda spelare i de olika klasserna varav lördagens klass Herrar dubbel är den allra största med 47 spelare. Här återfinns bland andra Hörnebo SK:s egen Andreas Angelsiöö.

Det är Hörnebo SK bordtennis som arrangerar den 51:a upplagan som kommer att bjuda publiken på SM-status enligt Tibro kommuns hemsida. Av deltagarlistan daterad den 26 november framgår att det var 574 föranmälda spelare i de olika klasserna varav lördagens klass Herrar dubbel är den allra största med 47 spelare. Här återfinns bland andra Hörnebo SK:s egen Andreas Angelsiöö.