23 dec 2015 11:41

23 dec 2015 11:41

Medborgarförslag om hinderbana

FULLMÄKTIGE

Förslag om en hinderbana. Privatpersonen och Tibrobon Hanna Maria Verdonck Pihlströms ville med sitt medborgarförslag i Tibro fullmäktige få till en hinderbana i Tibro.

Detta avslog dock fullmäktige med hänvisning till ”ekonomiska prioriteringar” för kultur och fritid. Hanna medverkade på årets sista fullmäktigemöte och gick upp i talarstolen för att med stor entusiasm informera i ord och bild om vad det är som hon vill åstadkomma. I kultur och fritids yttrande säger man att ambitionen är att ordna ett gym i någon forn vid kommunens elljusspår och att Fågelviksspåret har högsta prioritet.

Detta avslog dock fullmäktige med hänvisning till ”ekonomiska prioriteringar” för kultur och fritid. Hanna medverkade på årets sista fullmäktigemöte och gick upp i talarstolen för att med stor entusiasm informera i ord och bild om vad det är som hon vill åstadkomma. I kultur och fritids yttrande säger man att ambitionen är att ordna ett gym i någon forn vid kommunens elljusspår och att Fågelviksspåret har högsta prioritet.