08 jan 2016 12:06

08 jan 2016 12:06

Treefurn gästades

NÄRINGSLIV

Tillväxt Tibro har under 2015 gjort 85 företagsbesök. Av dessa har 30 genomförts med kommunpolitiker.

Syftet är att bygga relationer och öka kunskapen om företagens villkor och få synpunkter från näringslivet. Företagsbesöken är en viktig del i satsningen på att förbättra företagsklimatet i Tibro.

Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) och näringslivschef Per Garenius besökte Treefurn före jul där vd Urban Sandsjö och Sara Wessman informerade om man i dag har 24 anställda, omsätter 29 miljoner och känner stor tillförsikt inför framtiden med kunder som exempelvis Expresso House, Filippa K, Nimbud, Preem och Telenor.

Syftet är att bygga relationer och öka kunskapen om företagens villkor och få synpunkter från näringslivet. Företagsbesöken är en viktig del i satsningen på att förbättra företagsklimatet i Tibro.

Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) och näringslivschef Per Garenius besökte Treefurn före jul där vd Urban Sandsjö och Sara Wessman informerade om man i dag har 24 anställda, omsätter 29 miljoner och känner stor tillförsikt inför framtiden med kunder som exempelvis Expresso House, Filippa K, Nimbud, Preem och Telenor.