14 jan 2016 11:51

14 jan 2016 11:51

Möbelriksdagen

MÖBELRIKSDAGEN

Årets exportstrategi. På möbelriksdagen i Växjö tilldelades SA Möbler AB pris för årets exportstrategi. Motiveringen: ”Väl rotade i den svenska myllan och med en vilja att gå sin egen väg i företagandet har vinnaren till årets exportstrategi gjort resan ut i världen på sitt eget sätt.

Ett e-mail som många skulle avfärdat som skräppost blev dörröppnare till en värld av oanade möjligheter. Att med kulturförståelse och förmågan att vara sig själva i alla lägen visar de på den kanske största hemligheten till att nå nya marknader; lyhördhet och långsiktigt relationsbyggande.” SA:s Asiengrupp Jonas Nyström, Peter Bohman, Niklas Hammar och PerOla Hammar.

Ett e-mail som många skulle avfärdat som skräppost blev dörröppnare till en värld av oanade möjligheter. Att med kulturförståelse och förmågan att vara sig själva i alla lägen visar de på den kanske största hemligheten till att nå nya marknader; lyhördhet och långsiktigt relationsbyggande.” SA:s Asiengrupp Jonas Nyström, Peter Bohman, Niklas Hammar och PerOla Hammar.