19 jan 2016 12:10

19 jan 2016 12:10

Världsartist spelar i Tibro

KYRKEFALLA KYRKA

En världsartist kommer till Kyrkefalla kyrka denna söndag.

Mårten Falk som studerade gitarr på kungliga musikhögskolan för Gunnar Lif och komposition för Sven-David Sandström och diplomlinjen vid Ecole Normale de Musique de Paris för Alberto Ponce. Mårten har turnerat flitigt i Öst- och Västeuropa, Syd- och Nordamerika och Asien och framträtt via radiostationer över hela världen. Hans två första soloskivor har sålt bra i många länder och han bland annat haft radioprogrammet Falks Musikhistorier.

Mårten Falk som studerade gitarr på kungliga musikhögskolan för Gunnar Lif och komposition för Sven-David Sandström och diplomlinjen vid Ecole Normale de Musique de Paris för Alberto Ponce. Mårten har turnerat flitigt i Öst- och Västeuropa, Syd- och Nordamerika och Asien och framträtt via radiostationer över hela världen. Hans två första soloskivor har sålt bra i många länder och han bland annat haft radioprogrammet Falks Musikhistorier.