20 jan 2016 11:54

20 jan 2016 11:54

Helin gästade motorveteranerna

MOTORSPORT

Svenska rallyts historiska klass är nästa tävling för Tibroföraren Stefan Helin. Det roliga denna gång är att hans 12-årige son Lucas trots sin unga ålder rekryterats till teamet för däckkontroller.

Stefan Helin föreläste nyligen om sitt stora motorintresse och sitt aktiva tävlande för medlemmar i Skaraborgs motorveteraner. Han visade bilder och pratade rally, bilorientering, enduro, regularity och folkrace och ska nu efter 20 år åter köra historiska klassen inom Svenska rallyt och söker nu sponsorer.

– Det allra roligaste är att min son Lucas fått erbjudande om att ingå i teknikerteamet för däck.

Stefan Helin föreläste nyligen om sitt stora motorintresse och sitt aktiva tävlande för medlemmar i Skaraborgs motorveteraner. Han visade bilder och pratade rally, bilorientering, enduro, regularity och folkrace och ska nu efter 20 år åter köra historiska klassen inom Svenska rallyt och söker nu sponsorer.

– Det allra roligaste är att min son Lucas fått erbjudande om att ingå i teknikerteamet för däck.