21 jan 2016 15:56

21 jan 2016 15:56

Koordinator återkommer

HANTVERKSCENTRUM: Yrkeshögskolan

Förgyllare och träbildhuggare med flera yrkesutbildningar finns redan i Tibro. Nu återkommer projektkoordinatorutbildningen som varit borta i ett år.

Folkuniversitetets Hantverkscentrum erbjuder utbildningar som bygger på den tradition, kunskap och utveckling i möbelbranschen som gjort Tibro till Sveriges möbelcentrum. Man utbildar i traditionella yrken inom möbel- och inredningsproduktion tillsammans med de som har en övergripande funktion i branschen, projektkoordinatorer. Med alla utbildningarsamlade samlade under samma tak ges en ännu större helhetssyn inom produktionen av möbler och inredningar oavsett inriktning eller utbildningsform.

YH-myndigheten offentliggjorde sitt klartecken till Tibro hantverkscentrum under onsdagen.

Folkuniversitetets Hantverkscentrum erbjuder utbildningar som bygger på den tradition, kunskap och utveckling i möbelbranschen som gjort Tibro till Sveriges möbelcentrum. Man utbildar i traditionella yrken inom möbel- och inredningsproduktion tillsammans med de som har en övergripande funktion i branschen, projektkoordinatorer. Med alla utbildningarsamlade samlade under samma tak ges en ännu större helhetssyn inom produktionen av möbler och inredningar oavsett inriktning eller utbildningsform.

YH-myndigheten offentliggjorde sitt klartecken till Tibro hantverkscentrum under onsdagen.