21 jan 2016 11:57

21 jan 2016 11:57

Ska fira Elens dag

TIBRO ENERGI AB: Stöttar utvecklingsland

Organisationen Givewatts och Tibro Energi visar på lördag solidaritet med Kenya.

Givewatts förser utvecklingsländer med ren och säker el. På Elens dag stöttar man Kenya genom att göra solladdade lampor tillgängliga för skolbarn. Tibroborna kan också hjälpa till säger Tord Toverland, vd för Tibro Energi, genom att skapa en symbol av ljus och ta ett foto på ljussymbolen. För varje ljusbild som läggs upp i sociala medier och taggas ‪#‎getglowing2016 under dygnet den 23 januari skänker organisationen ”Ladda Sverige” 50 kronor till Givewatts. Det gör även Tibro Energi som skänker 50 kronor per bild om man som kund lägger upp dem på Tibro Energis Fb-sida eller mejlar dem.

Givewatts förser utvecklingsländer med ren och säker el. På Elens dag stöttar man Kenya genom att göra solladdade lampor tillgängliga för skolbarn. Tibroborna kan också hjälpa till säger Tord Toverland, vd för Tibro Energi, genom att skapa en symbol av ljus och ta ett foto på ljussymbolen. För varje ljusbild som läggs upp i sociala medier och taggas ‪#‎getglowing2016 under dygnet den 23 januari skänker organisationen ”Ladda Sverige” 50 kronor till Givewatts. Det gör även Tibro Energi som skänker 50 kronor per bild om man som kund lägger upp dem på Tibro Energis Fb-sida eller mejlar dem.