01 feb 2016 12:13

01 feb 2016 12:13

Lapp på lapp

VUXENSKOLAN: Lapptäcken och grytlappar

Kamratföreningen startade för 20 år sedan och har hållit på sedan dess.

Under ledning av Ingrid Andersson träffas ett 10-tal damer för att sy och ”lappa”. En gång i veckan ses de i Vuxenskolans lokaler, där fantasin flödar och fina mönster skapas. Lapptäcken och löpare är populära att göra liksom grytlappar, väskor, västar och kuddar. Ett 30-tal kom på vernissagen och ställde frågor om tekniker som användes. Utställningen pågår till och med 28 februari. Här Ingegerd Tonnvik och Birgitta Bjerkander.

Under ledning av Ingrid Andersson träffas ett 10-tal damer för att sy och ”lappa”. En gång i veckan ses de i Vuxenskolans lokaler, där fantasin flödar och fina mönster skapas. Lapptäcken och löpare är populära att göra liksom grytlappar, väskor, västar och kuddar. Ett 30-tal kom på vernissagen och ställde frågor om tekniker som användes. Utställningen pågår till och med 28 februari. Här Ingegerd Tonnvik och Birgitta Bjerkander.

  • Elof Johansson