01 mar 2016 17:30

01 mar 2016 17:30

Efterlyser konstsnö

MEDBORGARFÖRSLAG

Karl-Gustav Björklund i Fröstorp har lämnat ett medborgarförslag till fullmäktige om konstsnöspår på Rankås. Han föreslår att det i samband med byggnationen av det nya elljusspåret skapas de förutsättningar som behövs för att tillverka konstsnö för hela spåret. Tanken är en liknande anläggning som den på Billingen, något som skulle locka många nya skidåkare till Rankås.

Karl-Gustav Björklund i Fröstorp har lämnat ett medborgarförslag till fullmäktige om konstsnöspår på Rankås. Han föreslår att det i samband med byggnationen av det nya elljusspåret skapas de förutsättningar som behövs för att tillverka konstsnö för hela spåret. Tanken är en liknande anläggning som den på Billingen, något som skulle locka många nya skidåkare till Rankås.