02 mar 2016 14:21

02 mar 2016 14:24

Förtydligande om SD-inlägg

FULLMÄKTIGE

 Åse Nicklasson (SD) vill förtydliga ett refererat uttalande från fullmäktigedebatten om SD-pins med mera mellan henne och barn- och utbildningsnämndens ordförande Ann-Marie Wahlström (S). Åse sa:

”Nu hoppas jag slippa fler samtal från elever och föräldrar om detta, jag hoppas också att jag slipper höra att mina barn kommer hem och berättar att nu har deras lärare sagt att SD är ett rasistiskt parti igen, för då kommer vi att gå vidare med detta.”

 Åse Nicklasson (SD) vill förtydliga ett refererat uttalande från fullmäktigedebatten om SD-pins med mera mellan henne och barn- och utbildningsnämndens ordförande Ann-Marie Wahlström (S). Åse sa:

”Nu hoppas jag slippa fler samtal från elever och föräldrar om detta, jag hoppas också att jag slipper höra att mina barn kommer hem och berättar att nu har deras lärare sagt att SD är ett rasistiskt parti igen, för då kommer vi att gå vidare med detta.”