04 mar 2016 14:44

04 mar 2016 14:44

Jimi visar "Formtangle"

KONST: Ny utställning öppnas

”Formtangle”. Den 5 mars äger årets andra vernissage rum i studieförbundet Vuxenskolans lokaler i Tibro.

Utställare är Jimi Winbladh, 39 år. Jimis stora intresse är att måla och rita och han skapar bilder med mycket tydliga mönster, former och färger. Det här är Jimis allra första vernissage och han ser givetvis fram mot att få visa upp sitt konstnärskap. Vuxenskolan gör konstpremiären festlig med både bubbel och tilltugg och hoppas få en stor publik som passar på att mingla samtidigt som man tar del av Jimis verk i en utställning som han valt att kalla ”Formtangle”.

Utställare är Jimi Winbladh, 39 år. Jimis stora intresse är att måla och rita och han skapar bilder med mycket tydliga mönster, former och färger. Det här är Jimis allra första vernissage och han ser givetvis fram mot att få visa upp sitt konstnärskap. Vuxenskolan gör konstpremiären festlig med både bubbel och tilltugg och hoppas få en stor publik som passar på att mingla samtidigt som man tar del av Jimis verk i en utställning som han valt att kalla ”Formtangle”.