24 mar 2016 15:27

24 mar 2016 15:27

Personal missade larm på hjälp

LEX SARAH

Personal inom omsorgen i Tibro anmäler till kommunen att det förekommit missförhållande i verksamheten.

Den 3 mars klockan 02.38 larmade en enskild person på hjälp men ingen svarade på larmet som därmed inte åtgärdades. Enligt personal har det inte kommit något larm men enhetschefs kontroll av logg påvisar att ett larm kom vid denna tidpunkt.

Enhetschef har även kontrollerat att larmet gick fram till larmtelefonen. Närstående har blivit underrättade om händelsen.

Den 3 mars klockan 02.38 larmade en enskild person på hjälp men ingen svarade på larmet som därmed inte åtgärdades. Enligt personal har det inte kommit något larm men enhetschefs kontroll av logg påvisar att ett larm kom vid denna tidpunkt.

Enhetschef har även kontrollerat att larmet gick fram till larmtelefonen. Närstående har blivit underrättade om händelsen.