29 mar 2016 06:00

29 mar 2016 06:00

Dansade in påskafton

MUSIK: Larz-Kristerz i Tibroparken

Många kom för att dansa in Påskafton i Tibroparken. Dansbandet Larz Kristerz bjöd besökarna på dansglada låtar som lockade till ett välbesökt dansgolv under långfredagskvällen.

På dansgolvet var det full fart hela kvällen. Dansparen fick stundtals tränga sig för att få plats på det välbesökta dansgolvet. Musiken öste ur högtalarna och enligt arrangörerna kunde stämningen inte bli bättre. Dansbandet Larz-Kristerz lyckades sätta Tibroparken i vårkänslor.

I sina igenkännliga röd-vita dräkter bjöd bandet på egna som andra bands låtar. Carina, Det måste gå att dansa till och Varför vill du inte ha mig var endast ett litet urval ur deras repertoar med egna låtar.

Bandet som bland annat har vunnit dansbandskampen 2008 spelade ända tills långfredagen gick över till påskafton. Publiken trivdes i sällskapet av Dalabandet. Inte minst när sångaren Peter Larsson lät besökarna vara delaktiga i nedräkningen till en del av sångerna.

Bandet själva var nöjda med parken och framförallt ljudet. Detta var första besöket i Tibroparken för bandet som planerar att komma tillbaka till parken samma tidpunkt nästa år. Något som glädjer Tibroparkens ordförande Sven-Inge Brandqvist.

– Det är ett himla bra band.

På dansgolvet var det full fart hela kvällen. Dansparen fick stundtals tränga sig för att få plats på det välbesökta dansgolvet. Musiken öste ur högtalarna och enligt arrangörerna kunde stämningen inte bli bättre. Dansbandet Larz-Kristerz lyckades sätta Tibroparken i vårkänslor.

I sina igenkännliga röd-vita dräkter bjöd bandet på egna som andra bands låtar. Carina, Det måste gå att dansa till och Varför vill du inte ha mig var endast ett litet urval ur deras repertoar med egna låtar.

Bandet som bland annat har vunnit dansbandskampen 2008 spelade ända tills långfredagen gick över till påskafton. Publiken trivdes i sällskapet av Dalabandet. Inte minst när sångaren Peter Larsson lät besökarna vara delaktiga i nedräkningen till en del av sångerna.

Bandet själva var nöjda med parken och framförallt ljudet. Detta var första besöket i Tibroparken för bandet som planerar att komma tillbaka till parken samma tidpunkt nästa år. Något som glädjer Tibroparkens ordförande Sven-Inge Brandqvist.

– Det är ett himla bra band.

  • Tobias Larsson Franzén