29 mar 2016 22:19

29 mar 2016 22:19

I dag finns sju nationella program

FÅGELVIKSGYMNASIET

Fågelviksgymnasiet har sju nationella program. Riksidrottsgymnasiet för motocross är en profilutbildning sedan många år.

Det finns också en gymnasiesärskola med sju egna elever plus sju elever från andra kommuner. De senaste åren har allt färre elever sökt till Fågelvik. I dag söker mindre än 40 procent av Tibros egna elever och mindre än 20 procent av eleverna i Hjo och Karlsborg till Fågelvik vilket lett till kostnadsökningar och kvalitetsförsämringar.

Det finns också en gymnasiesärskola med sju egna elever plus sju elever från andra kommuner. De senaste åren har allt färre elever sökt till Fågelvik. I dag söker mindre än 40 procent av Tibros egna elever och mindre än 20 procent av eleverna i Hjo och Karlsborg till Fågelvik vilket lett till kostnadsökningar och kvalitetsförsämringar.