2016-04-05 18:43

2016-04-05 18:43

Lernia tar över utbildningen i maj

TIBRO TRAINING CENTER: Efter 25 år mister TTC sitt avtal med Arbetsförmedlingen

I ett slag mer än halveras TTC:s verksamhet, ekonomi och personalstyrka. Tibro Training Center förlorade Arbetsförmedlingens upphandling om arbetsmarknadsutbildningar efter att ha haft dem i 25 år. Anbudet togs hem av Lernia som i maj etablerar sig i hyrda lokaler på Fabriksgatan.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto