05 apr 2016 11:41

05 apr 2016 11:41

Rockkväll i Hönsa

HÖNSA: The Cadillac band spelar i bygdegården

Lilla Hönsa förvandlas till en riktig musikmetropol på fredag kväll närThe Cadillac band gör sin spelning i bygdegården.

Det utlovas fullt ös med bland andra Janne Lucas, Little Gerhard och Terry Wayne.

Publiken kan se fram emot musik från 50-, 60- och 70-talen med låtar av Elvis, Carl Perkins och Johnny Cash och även de övriga medlemmarnas egna hits som Bonna Serra, Sista mohikanen och Växeln hallå.

The Cadillac band har spelat ihop i många år även om namnet kom till först 2004. Den som namngav bandet var för övrigt Elvis Presley’s trummis DJ Fontana.

Sedan en tid består bandet av Börje Hallberg, bas och sång, Ulf Nilsson, trummor och rytminstrument, Janne ”Lucas” Persson, piano och dragspel medan leadgitarrsysslan delas av Bengt Augustsson och Mikael Berggren. Sången tar Janne Lucas, Little Gerhard, Rebecka Karlsson och Mr B hand om samt olika gästartister. På lördag spelar bandet i Vara och på onsdag i Riddarhuset i Stockholm.

Det utlovas fullt ös med bland andra Janne Lucas, Little Gerhard och Terry Wayne.

Publiken kan se fram emot musik från 50-, 60- och 70-talen med låtar av Elvis, Carl Perkins och Johnny Cash och även de övriga medlemmarnas egna hits som Bonna Serra, Sista mohikanen och Växeln hallå.

The Cadillac band har spelat ihop i många år även om namnet kom till först 2004. Den som namngav bandet var för övrigt Elvis Presley’s trummis DJ Fontana.

Sedan en tid består bandet av Börje Hallberg, bas och sång, Ulf Nilsson, trummor och rytminstrument, Janne ”Lucas” Persson, piano och dragspel medan leadgitarrsysslan delas av Bengt Augustsson och Mikael Berggren. Sången tar Janne Lucas, Little Gerhard, Rebecka Karlsson och Mr B hand om samt olika gästartister. På lördag spelar bandet i Vara och på onsdag i Riddarhuset i Stockholm.