07 apr 2016 14:41

07 apr 2016 14:41

Anna-Karin ordförande

ÅRSMÖTE

Det har blivit ordförandeskifte hos Centern i Tibro. Anna-Karin Johansson efterträder Bengt Andersson som i många år svingat ordförandeklubban.

Årsmötet hölls på Krusets Bar och bowling och efter sedvanlig årsmötesförhandling informerade Ulrika Johansson från centerpartiets enhet Väst. 2016 års centerstyrelse består i övrigt av vice ordförande Jan Henningsson, sekreterare Stefan Gradh, kassör Mattias Johansson och ledamöterna Annica Henrysson, Irene Söderberg och Staffan Gustafsson.

Årsmötet hölls på Krusets Bar och bowling och efter sedvanlig årsmötesförhandling informerade Ulrika Johansson från centerpartiets enhet Väst. 2016 års centerstyrelse består i övrigt av vice ordförande Jan Henningsson, sekreterare Stefan Gradh, kassör Mattias Johansson och ledamöterna Annica Henrysson, Irene Söderberg och Staffan Gustafsson.