08 apr 2016 12:25

08 apr 2016 12:25

Bouleserien med 20 lag är avslutad

BOULE

Tibro Boulesällskap har nu avslutat vinterns boulserie med 20 lag.

Vann gjorde lag ”Idrottshistoriska 2”; Jan Lindberg, Arne Jörgensen och Kenneth Danåker på 31 poäng. Tvåa kom lag ”3C; Catrine Jarnhede, Christian Johansson och Claes Johansson, 28 poäng och trea lag ”Viljorna”; Marita Mattsson, Eva Karin Jerne, Gunnar Karlsson och Claes-Göran Hallberg, 26 poäng.

Lagen har bestått av spelare som i de flesta fall varit nybörjare.

Tibro Boulesällskap konstaterar att bouleserien blev en myckad lyckad satsning och hoppas på en fortsättning med ännu fler lag till hösten.

Vann gjorde lag ”Idrottshistoriska 2”; Jan Lindberg, Arne Jörgensen och Kenneth Danåker på 31 poäng. Tvåa kom lag ”3C; Catrine Jarnhede, Christian Johansson och Claes Johansson, 28 poäng och trea lag ”Viljorna”; Marita Mattsson, Eva Karin Jerne, Gunnar Karlsson och Claes-Göran Hallberg, 26 poäng.

Lagen har bestått av spelare som i de flesta fall varit nybörjare.

Tibro Boulesällskap konstaterar att bouleserien blev en myckad lyckad satsning och hoppas på en fortsättning med ännu fler lag till hösten.