08 apr 2016 12:25

08 apr 2016 12:25

"Det finns hopp"

TIBRO: LP-resa till Örebro

Ibland gör LP-kontakten i Tibro utflykter till andra kontakter i området.

Senast ställde de färden mot Örebro där vänner från Örebro-Kumla-kontakten tog emot. I Pingstkyrkans cafeteria inleddes kvällen med musik av en kvintett bestående av gitarrer, bas, banjo och trummor. Gästerna från Tibro berättade om hur de kommit ur sitt drogmissbruk genom tron på Gud. Deras budskap var att det finns hopp för alla oavsett vad som hänt tidigare i livet.

Senast ställde de färden mot Örebro där vänner från Örebro-Kumla-kontakten tog emot. I Pingstkyrkans cafeteria inleddes kvällen med musik av en kvintett bestående av gitarrer, bas, banjo och trummor. Gästerna från Tibro berättade om hur de kommit ur sitt drogmissbruk genom tron på Gud. Deras budskap var att det finns hopp för alla oavsett vad som hänt tidigare i livet.

  • Börje Sahlén