21 apr 2016 13:39

21 apr 2016 13:39

Partiets Guldnål till Bengt Andersson (C)

CENTERPARTIET: Hedrad på distriktsstämman

På Centerpartiet Skaraborgs distriktstämma utdelades hedersutmärkelsen Guldnålen till partiveteranen Bengt Andersson för hans långa och trogna engagemang i partiet.

Lokalavdelningen i Tibro hade nominerat honom till hedersutmärkelsen.

Bengt har i snart 60 år varit medlem i Centerpartiet och han har varit ordförande i både SLU (ungdomsförbundet CUF), distriktet och lokalavdelningen. Han har också haft ett flertal uppdrag inom kommunen, landstinget/regionen och den nationella centerorganisationen. Det var en lite överraskad centerpolitiker som mottog Guldnålen av distriktsordförande Kent Folkesson. Bengt är fortfarande aktiv i kommunpolitiken som ordförande i socialnämnden och fullmäktiges andra vice ordförande.

Lokalavdelningen i Tibro hade nominerat honom till hedersutmärkelsen.

Bengt har i snart 60 år varit medlem i Centerpartiet och han har varit ordförande i både SLU (ungdomsförbundet CUF), distriktet och lokalavdelningen. Han har också haft ett flertal uppdrag inom kommunen, landstinget/regionen och den nationella centerorganisationen. Det var en lite överraskad centerpolitiker som mottog Guldnålen av distriktsordförande Kent Folkesson. Bengt är fortfarande aktiv i kommunpolitiken som ordförande i socialnämnden och fullmäktiges andra vice ordförande.