02 maj 2016 09:24

02 maj 2016 09:24

Klassiska Milterrängen

RANKÅS: 46:e tävlingen

TAIKs klassiska lopp Milterrängen arrangeras nu för den 46:e gången.

Favorit i årets tävling är bland herrarna trefaldige segraren Andreas Magnusson, Mariestads AIF, medan det ser mer öppet ut bland damerna. Där ligger tre damer i täten på poängpriset och samtliga kommer till start.

Dessa är Vilma Björkdahl, Lidköpings VSK, Lubov Pospeshina, IFK Skövde FIK, och Susanna Frydén, Tibro AIK FIKs.

Favorit i årets tävling är bland herrarna trefaldige segraren Andreas Magnusson, Mariestads AIF, medan det ser mer öppet ut bland damerna. Där ligger tre damer i täten på poängpriset och samtliga kommer till start.

Dessa är Vilma Björkdahl, Lidköpings VSK, Lubov Pospeshina, IFK Skövde FIK, och Susanna Frydén, Tibro AIK FIKs.