08 maj 2016 21:24

08 maj 2016 21:24

Auktion för ungdomsidrotten

TIBRO: Auktion med TIBRO AIK F gav 150 000 kr till klubbkassan

Köpsugna kunder kom när TAIK F ordnade med sin traditionella auktion.

För att få in pengar till ungdomsfotbollen är auktionen ett sätt att finansiera verksamheten. Möblerna som säljs på auktionen är delvis inköpta nya möbler men även transportskadade möbler från MIO och Senab som renoveras och görs iordning av frivilliga personer som gör detta för klubben på sin fritid.

Utbudet på möbler var mycket stort men kundunderlaget var inte lika stort som det brukar vara. Dagens auktionsförrättare var som vanligt Kenneth Eriksson och han fick verkligen visa att han kan få igång köplusten även hos en mindre publik. De personer som handlade var mycket nöjda eftersom priserna inte blev så höga.

För att få in pengar till ungdomsfotbollen är auktionen ett sätt att finansiera verksamheten. Möblerna som säljs på auktionen är delvis inköpta nya möbler men även transportskadade möbler från MIO och Senab som renoveras och görs iordning av frivilliga personer som gör detta för klubben på sin fritid.

Utbudet på möbler var mycket stort men kundunderlaget var inte lika stort som det brukar vara. Dagens auktionsförrättare var som vanligt Kenneth Eriksson och han fick verkligen visa att han kan få igång köplusten även hos en mindre publik. De personer som handlade var mycket nöjda eftersom priserna inte blev så höga.

  • Elof Johansson