09 maj 2016 06:00

09 maj 2016 06:00

Klassisk Milterräng avgjordes i helgen

RANKÅS: 46:e Milterrängen för Tibro AIK friidrott

Tibro AIK friidrotts Milterräng avgjordes för 46:e året i rad med 60-talet deltagare i huvudtävlingen.

I solskenet under Kristi himmelsfärdsdagen avgjordes Tibro AIK:s 46:e Milterräng. Tävlingen är en av deltävlingarna i Långloppscupen. Vinnaren i herrarna blev som förväntat Andreas Magnusson, Mariestad AIF som sprang på tiden 33 minuter och 47 sekunder. Bland damerna sprangs bästa tiden av Susanna Frydén från Tibro AIK FIK på 42 minuter och 52 sekunder. Innan huvudtävlingen sprangs också två ungdomsklasser på 2,7 respektive 1 kilometer med barn från 7 till 15 år.

I solskenet under Kristi himmelsfärdsdagen avgjordes Tibro AIK:s 46:e Milterräng. Tävlingen är en av deltävlingarna i Långloppscupen. Vinnaren i herrarna blev som förväntat Andreas Magnusson, Mariestad AIF som sprang på tiden 33 minuter och 47 sekunder. Bland damerna sprangs bästa tiden av Susanna Frydén från Tibro AIK FIK på 42 minuter och 52 sekunder. Innan huvudtävlingen sprangs också två ungdomsklasser på 2,7 respektive 1 kilometer med barn från 7 till 15 år.

  • Tobias Larsson Franzén