09 maj 2016 18:08

09 maj 2016 18:08

Rankåsstafett på torsdag kväll

KULTUR OCH FRITID

Nu är det skarpt läge för årets Rankåsstafett.

På torsdag kväll den 12 maj närmare bestämt. Kultur och fritids deadline för laganmälan går ut vid midnatt måndag den 9 maj. Man promenerar, joggar eller springer så många varv som möjligt under 2,5 timmar. Banans längd är cirka 1,2 km. Laget ska bestå av minst tre personer och man sätter samman det tillsammans med familjen, kompisar, grannar eller arbetskamrater.

På torsdag kväll den 12 maj närmare bestämt. Kultur och fritids deadline för laganmälan går ut vid midnatt måndag den 9 maj. Man promenerar, joggar eller springer så många varv som möjligt under 2,5 timmar. Banans längd är cirka 1,2 km. Laget ska bestå av minst tre personer och man sätter samman det tillsammans med familjen, kompisar, grannar eller arbetskamrater.