19 maj 2016 18:05

19 maj 2016 18:05

Försommarfest på Rankås

KULTURVÄN

Kulturvän Tibro, Skattegårdsprojektet och Rotary bjuder in alla till en försommarfest på Rankås torsdag den 26 maj. En helkväll med lekar, levande musik, ansiktsmålning, fotboll och boule. Man kan också få åka häst och vagn. Behöver man skjuts går det bussar från Hörnebokiosken, Tibro busstation, Skattegården och Brittgården. Yngre barn i någon vuxens sällskap.

Kulturvän Tibro, Skattegårdsprojektet och Rotary bjuder in alla till en försommarfest på Rankås torsdag den 26 maj. En helkväll med lekar, levande musik, ansiktsmålning, fotboll och boule. Man kan också få åka häst och vagn. Behöver man skjuts går det bussar från Hörnebokiosken, Tibro busstation, Skattegården och Brittgården. Yngre barn i någon vuxens sällskap.