20 maj 2016 06:00

20 maj 2016 15:12

Crossfit-inspirerad träningsanläggning öppnar snart i Hörnebo

HÖRNEBO

Ett crossfit-gym öppnar den 1 juni på Järnvägsgatan i Hörnebo.

”Energilyftet” som ägs av Thomas Lundmark, 29 år. I inledningsskedet är det en crossfit level 1-anläggning. Han är personlig tränare, kostrådgivare, CrossFit lv1 tränare och lärare i olympiska lyft. Gymet vänder sig till alla kategorier med bokade pass och fri träning och kommer att vara öppet hela sommaren. Under invigningsdagen kan besökare testa träningsformen.

– Jag erbjuder en crossfitinspirerad träning med inriktning på funktionell träning. Det vill säga en träning som stärker upp de muskler som man brukar använda i sin vardag.

”Energilyftet” som ägs av Thomas Lundmark, 29 år. I inledningsskedet är det en crossfit level 1-anläggning. Han är personlig tränare, kostrådgivare, CrossFit lv1 tränare och lärare i olympiska lyft. Gymet vänder sig till alla kategorier med bokade pass och fri träning och kommer att vara öppet hela sommaren. Under invigningsdagen kan besökare testa träningsformen.

– Jag erbjuder en crossfitinspirerad träning med inriktning på funktionell träning. Det vill säga en träning som stärker upp de muskler som man brukar använda i sin vardag.