20 maj 2016 11:23

20 maj 2016 11:23

Grodan kom till Karusellen

FÖRSKOLANS DAG:

På Förskolans Dag fick Karusellens barn se en teater baserad på böckerna om Grodan som Max Velthuijs har skrivit. Bibliotekarie Yvonne Eriksen gestaltade Grodan med inlevelse. Teatern bekostades av Karusellens familjeförening kan tilläggas och även att hela veckan gått i festens tecken på Karusellen eftersom köket bjudit barnen på deras önskemat alla dagar. Något som Gunilla och Karin så klart blev hyllade för.

På Förskolans Dag fick Karusellens barn se en teater baserad på böckerna om Grodan som Max Velthuijs har skrivit. Bibliotekarie Yvonne Eriksen gestaltade Grodan med inlevelse. Teatern bekostades av Karusellens familjeförening kan tilläggas och även att hela veckan gått i festens tecken på Karusellen eftersom köket bjudit barnen på deras önskemat alla dagar. Något som Gunilla och Karin så klart blev hyllade för.