10 jun 2016 12:02

10 jun 2016 12:05

Höll avslutning i kyrkan

HÄGGETORPSSKOLAN

Fyran och femman höll avslutning inför en fullsatt kyrka och inledde med ”Den blomster tid nu kommer”. Prästen Ingrid Linderoth berättade en historia om hur eleverna kommer att minnas de små sakerna i sommar, eleverna sjöng och spelade och rektor Anette Larsson höll tal. ”Idas sommarvisa” och ”Sommarlov” fick avrunda högtiden innan eleverna tågade ut för att ta emot sommaren.

Fyran och femman höll avslutning inför en fullsatt kyrka och inledde med ”Den blomster tid nu kommer”. Prästen Ingrid Linderoth berättade en historia om hur eleverna kommer att minnas de små sakerna i sommar, eleverna sjöng och spelade och rektor Anette Larsson höll tal. ”Idas sommarvisa” och ”Sommarlov” fick avrunda högtiden innan eleverna tågade ut för att ta emot sommaren.

  • Tobias Larsson