10 jun 2016 12:20

10 jun 2016 12:20

Sjöng en egen sång

NYBOSKOLAN

Eleverna på Nyboskolan firade in sitt sommarlov med sång och musik i Sporthallen under fredagsförmiddagen. Där visade de vilka sångfåglar som finns på skolan och bjöd på låtar från Adele och klassiska ”Den blomster tid nu kommer”. Det delades ut entreprenörsstipendier från Rotary, priser till bästa novelluppsats och det var utlottning av två Ipads. Vinnande klass av maskeradbrännbollen presenterades innan klass 9A1 bjöd på en egenhändigt gjord sång om tiden på skolan.

Eleverna på Nyboskolan firade in sitt sommarlov med sång och musik i Sporthallen under fredagsförmiddagen. Där visade de vilka sångfåglar som finns på skolan och bjöd på låtar från Adele och klassiska ”Den blomster tid nu kommer”. Det delades ut entreprenörsstipendier från Rotary, priser till bästa novelluppsats och det var utlottning av två Ipads. Vinnande klass av maskeradbrännbollen presenterades innan klass 9A1 bjöd på en egenhändigt gjord sång om tiden på skolan.

  • Tobias Larsson Franzén