13 jun 2016 12:54

13 jun 2016 12:54

Vitsippspriset gick till Berras gäng

KD

KD:s Vitsippspris har tilldelats Roger Svensson och Moa Andersson för det fantastiska arbetet med Berras gäng.

På Uppåner mottog Roger med vänner priset för att under ett kvarts sekel med Berras gäng visat att alla har rätt att göra sin röst hörd. Roger mötte Bernt ”Berra” Wigenstam för 25 år sedan på ett dagcenter och slogs av Berras musikalitet. Berra, Marcus Gren och Moa Andersson deltog vid ceremonin. De vänner som inbegrips i priset är alla de som funnits med under kortare eller längre tid. Gisela Abrahamsson som var ledare första åren, personliga assistenter från brukarkooperativet JAG som är en naturlig del av gemenskapen och musikerna Leif och UllaBritt Larsson.

På Uppåner mottog Roger med vänner priset för att under ett kvarts sekel med Berras gäng visat att alla har rätt att göra sin röst hörd. Roger mötte Bernt ”Berra” Wigenstam för 25 år sedan på ett dagcenter och slogs av Berras musikalitet. Berra, Marcus Gren och Moa Andersson deltog vid ceremonin. De vänner som inbegrips i priset är alla de som funnits med under kortare eller längre tid. Gisela Abrahamsson som var ledare första åren, personliga assistenter från brukarkooperativet JAG som är en naturlig del av gemenskapen och musikerna Leif och UllaBritt Larsson.