17 jun 2016 09:08

17 jun 2016 09:08

Temat är "You'll never walk alone"

SOMMARMUSIKEN

På söndag kväll startar i Kyrkefalla kyrka Sommarmusiken i Tibro och serien inleds med temat ”You'll never walk alone”.

Medverkar gör sångsolist Björn Berling, Tibro kyrkokör och Jenny, Kristian och Viktoria de Carvalho på piano, sax, gitarr och fiol och Ingrid Linderoth håller i aftonbönen. Det blir sånger av Py Bäckman och Jonas Gardell, Håkan Hellström och Peter le Marc blandat med klassiker av Evert Taube och Nils Lindberg. Resten av sommaren alternerar Sommarmusiken mellan Ransbergs kyrka och Högåskyrkan tipsar kyrkoorganist Jenny de Carvalho.

Medverkar gör sångsolist Björn Berling, Tibro kyrkokör och Jenny, Kristian och Viktoria de Carvalho på piano, sax, gitarr och fiol och Ingrid Linderoth håller i aftonbönen. Det blir sånger av Py Bäckman och Jonas Gardell, Håkan Hellström och Peter le Marc blandat med klassiker av Evert Taube och Nils Lindberg. Resten av sommaren alternerar Sommarmusiken mellan Ransbergs kyrka och Högåskyrkan tipsar kyrkoorganist Jenny de Carvalho.