18 jun 2016 06:00

22 jun 2016 18:36

Tove är ny kultursekreterare i Tibro

KULTUR OCH FRITID

Towe Lindblom är nya kultursekreterar på kultur och fritidsförvaltningen i Tibro.

Inför nyrekryteringen har tjänsten utökats något i sitt omfång jämfört med tidigare år uppger fritidschef Pelle Ekholm. Towe är för övrigt ett mycket välbekant ansikte för både Tibrobor och Skaraborgare eftersom hon emellanåt brukar underhålla med teater och sång.

Bland annat tar hon med publiken på en musikalisk resa baserad på tre starka kvinnors musikskatt; Ulla Billqvist, Edith Piaf och Monica Zetterlund. Towe ska bland annat ansvara för och utveckla kulturprogram, såväl egna som i samverkan med aktörer.

Inför nyrekryteringen har tjänsten utökats något i sitt omfång jämfört med tidigare år uppger fritidschef Pelle Ekholm. Towe är för övrigt ett mycket välbekant ansikte för både Tibrobor och Skaraborgare eftersom hon emellanåt brukar underhålla med teater och sång.

Bland annat tar hon med publiken på en musikalisk resa baserad på tre starka kvinnors musikskatt; Ulla Billqvist, Edith Piaf och Monica Zetterlund. Towe ska bland annat ansvara för och utveckla kulturprogram, såväl egna som i samverkan med aktörer.