20 jun 2016 17:22

21 jun 2016 06:57

Alvin uppmärksammas

IDROTTSSKÖLDEN

Svemo uppmärksammar Alvin Östlund och lärare på MX-gymnasiet. I samband med studentfirandet vid Fågelviksgymnasiet i Tibro delades den så kallade Idrottsskölden ut. Ett av de finare idrottspriserna man som förare kan få i Sverige.

Det instiftades av Sveriges Centralförening för idrottens främjande (SCIF) redan 1905/06. Alvin Östlund får priset för sina fina prestationer inom motocross uppger man på Fågelviksgymnasiets egen webbsajt.

Senaste nytt (enligt Race Magazine 20 juni) är att Alvin i den brittiska deltävlingen i motocross-VM och EM, trots sjukdom och skada, tog fyra VM-poäng i MX2.

Det instiftades av Sveriges Centralförening för idrottens främjande (SCIF) redan 1905/06. Alvin Östlund får priset för sina fina prestationer inom motocross uppger man på Fågelviksgymnasiets egen webbsajt.

Senaste nytt (enligt Race Magazine 20 juni) är att Alvin i den brittiska deltävlingen i motocross-VM och EM, trots sjukdom och skada, tog fyra VM-poäng i MX2.