28 jun 2016 06:00

28 jun 2016 06:00

Det doftar av kakor och bullar

BALTERYD: Gigantiskt kafferep på gång Längs åna

Till helgen öppnar hembygdsgården i Balteryd åter sin grind för allmänheten. Det är dags för det stora kakkalaset och hembygdsfest.

Tibro längs Åna, Kyrkefalla hembygdsförening och studieförbundet Vuxenskolan arrangerar som vanligt detta gigantiska kafferep och doften av hembakat kaffebröd ligger just nu tung över Tibrobygden. Det blir en dag med många aktiviteter och även musik. Tibrobälgarna underhåller och det är som vanligt fri entré. På lördag eftermiddag den 2 juli dukas det stora kaffebordet upp med ett ännu okänt antal sorter – förra året hade man ett 40-tal.

Kanske blir det kakrekord anno 2016?

Tibro längs Åna, Kyrkefalla hembygdsförening och studieförbundet Vuxenskolan arrangerar som vanligt detta gigantiska kafferep och doften av hembakat kaffebröd ligger just nu tung över Tibrobygden. Det blir en dag med många aktiviteter och även musik. Tibrobälgarna underhåller och det är som vanligt fri entré. På lördag eftermiddag den 2 juli dukas det stora kaffebordet upp med ett ännu okänt antal sorter – förra året hade man ett 40-tal.

Kanske blir det kakrekord anno 2016?