07 aug 2016 07:00

07 aug 2016 07:01

Smet efter krock med sidoräcke

TIBRO

En person körde under natten mot söndag in i ett sidoräcke på riksväg 49 strax innan Tibro. Föraren avvek sedan från platsen.

Olyckan skedde vid en gammal järnvägsbro och när räddningstjänsten kom till platsen var föraren borta.

– Det var bara bilen som var där och fordonet var så tillknycklat att det inte gick att köra därifrån. Händelsen är nu ett polisiärt ärende eftersom föraren inte befann sig på platsen men vi kan konstatera att denne inte verkar vara allvarligt skadad, säger Roland Johansson, inre befäl på räddningstjänsten i Östra Skaraborg.

 

Olyckan skedde vid en gammal järnvägsbro och när räddningstjänsten kom till platsen var föraren borta.

– Det var bara bilen som var där och fordonet var så tillknycklat att det inte gick att köra därifrån. Händelsen är nu ett polisiärt ärende eftersom föraren inte befann sig på platsen men vi kan konstatera att denne inte verkar vara allvarligt skadad, säger Roland Johansson, inre befäl på räddningstjänsten i Östra Skaraborg.